Minte-Corp Wellness – Ce Înseamnă Spiritul de a Face Cu Asta?

Pentru unii dintre noi, atingerea minte-corp wellness pare a fi o sarcina descurajatoare. Unii dintre noi sunt atât de obișnuiți să caute și să găsească noastre preferate modalități de a evita senzație de disconfort. În funcție de acordul nostru experiențele și preferințele personale, ne poate transforma la un anumit familiar și confortabil de activitate pentru a evita auto-reflexie și se confruntă cu propriile noastre interne, și, uneori, dureros, emoții. Am putea alege o evidentă dependență de tipul de activitate, cum ar fi abuzat de substanțe chimice, medicamente și droguri, comportamente sexuale compulsive, dependenta de munca, sau de jocuri de noroc sau am putea alege un loc mai puțin evidente de evitare activitate, cum ar fi exercitarea excesiv, necontrolat de cumpărături, sau chiar izbucniri emoționale și vorbesc excesiv.

Noastre interne și externe câmpuri de energie sunt afectate de oameni și medii gravităm către.

Vindecarea vibrațiilorNoastre fizice vibrații de fapt sincronizează cu alții. Este cunoscut faptul că două tinere care petrec o mulțime de timp împreună au tendința de a dezvolta sincron cicluri menstruale. Cu toate acestea, cele mai multe dintre noi nu își dau seama că toate sistemele de organe și modele de creier, de asemenea, sincroniza cu cei din jurul nostru.

Studiile au descoperit ca persoanele supraponderale care petrec timp cu persoanele supraponderale sau oameni fericiți care își petrec timpul cu alți oameni fericiți, tind să-și susțină propria greutate curent, curent atitudinile și comportamentul actual. Cu toate acestea, daca o persoana supraponderala este înconjurat de subțire, conștienți de sănătate, prieteni și colegi, acea persoană poate începe să se sincronizeze și mai easilyn face alegeri care-l ajuta să piardă în greutate. O persoană fericită, înconjurată de deprimat și negative, oamenii pot să-și piardă treptat sau o perspectivă pozitivă și un zâmbet fericit.

Cum poate o persoană începe să-și modifice un stil de viață care nu este ceea ce duce la minte-corp wellness?

Primul pas este întotdeauna de CONȘTIENTIZARE

Să acorde o atenție și să-ți spui adevărul despre cazul în care vă sunt în prezent în minte-corp wellness continuum.

Al doilea pas este de a OBSERVA gândurile și acțiunile tale.

Recunosc modul în care acestea afectează opțiunile și comportamentele care alterează mintea ta-corpul de wellness.

Al treilea pas este să te SIMȚI nivelul de energie.

Conștient de participare dacă aveți un nivel ridicat, mediu, scăzut sau hiperactiv nivelul de energie și de a determina ce factori pot fi legate de dvs. curentă nivel de energie.

Al patrulea pas este să TUNE ÎN emoțiile tale.

Determina dacă sentimentele tale sunt echilibrate și în controlul conștient sau dacă acestea sunt fie excesiv de controlat sau de imprevizibil și de controlul conștient.

Al cincilea pas este de a REALIZA ȘI de a DEFINI pasiunea ta.

Dacă pasiunea și bucuria ta este provocat de negative, auto-distructiv, nociv sau chiar activități ilegale, aveți nevoie pentru a săpa adânc în interiorul minții, corpului și spiritului pentru a descoperi miezul adevărul despre pasiunea ta, care a fost într-un fel reprimate.

Al șaselea pas este de a RECREA pasiunea ta.

Căuta și de a găsi acel nivel ridicat de concentrare, intensitatea, animație și plăcerea pe care le au fie complet suprimat sau au plasat într-un neproductive urmărire.

Al șaptelea pas este de a ACCESA propriul nostru interior.

Găsi o modalitate de a accesa spiritul tău, sufletul tău, cel înțelept în tine,

Printr-o formă de concentrat activitatea internă care duce la personal relaxare, contemplare, meditație, și legătură spirituală.

Al optulea pas este de a găsi o modalitate sistematică de a RE-TREN mintea ta.

Oamenii de stiinta au descoperit creierului neuroplasticitate, este capacitatea de a se adapta și de a schimba și de a crea noi căi, modele ale creierului și creierul hărți de-a lungul vieții.

În cele din urmă, pe măsură ce începe să-și recapete propria ta minte-corp de wellness, ești capabil să înțeleagă conceptul că toată lumea și totul este conectat energetic. Începe să înțeleagă că toți suntem ființe spirituale care pretinde propriile noastre dreptul de a se bucura de minunile creației.

Atunci când mintea și trupul sunt în cele din urmă în echilibru, în mod natural se conecteze la un loc de adâncime în propriul tău sine, un loc de aliniere spiritual. Viața devine mai ușoară, mai puțin de o luptă, mai puțin de sentiment de luptă în amonte. Viața devine mai puțin de un efort de a “face” ceva și mai mult și mai mult de dorința de a “permite” viața să se desfășoare cu grație.

Ce este nevoie pentru a crea astfel un nivel ridicat de minte-corp wellness? E nevoie doar de o dorință sinceră și luarea de zi cu pași mici, într-o zi la un moment dat, o situație la un moment dat, un moment la un moment dat, chiar și un singur gând la un moment dat. Drumul de la minte-corp wellness este un foarte simplu, cărare dreaptă și îngustă. Acesta este disponibil pentru toți cei care o caută.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *